Személyesen Neked
alkottam meg egy folyamatot…

6 hónapos life coaching, amellyel kidolgozzuk a stratégiát, hogy miként vedd kezedbe életed alakulását.

Magánélet vs. karrier?

Zűrök vannak a párkapcsolatodban?
Semmi sem akar alakulni a magánéletedben?
A munkahelyed sem motivál már?

Tényleg minden csak döntés kérdése???

Azt mondom, több szem többet lát; egy hozzáértő szeme pedig még többet! Ha azt érzed, jócskán elkelne a segítség, keress bizalommal! Garantálom, hogy 3-6 hónap alatt nem lesz olyan téma, amiről ne tanulnánk meg beszélni. Mondd ki a vágyaidat, fogalmazd meg céljaidat, és öntsd szavakba kétségeidet! Ez az első és legfontosabb tennivalónk. Hogyan tovább? Először is:

Milyen kérdésekkel fordulhatsz hozzám?

Röviden és tömören: mindennel, ami foglalkoztat a magánéletedben, elbizonytalanít, netán elkeserít. Legyen szó párkapcsolatról, karrierről, tanácstalanságról, vagy éppen arról, hogy nem találod az egyensúlyt a munka és a magánélet, az emberi oldalad és a pozíciód által elvárt karakter között.
A kiégés vagy a szorongás előszelét  jobb a kezdeti fázisban tetten érni, mintsem egy több szempontból terhes állapotban döntéskényszer elé állni!
Semmi pánik, mindenre van megoldás! – még ha cliche szerűen is hangzik. Amire szükséged van, az egy jó haditerv! Precízen feltérképezzük a jelened, és ha jó munkát végeztünk, márpedig azt végzünk, akkor a nehézségeiddel már 25%-ban le is számoltunk. Halad ez, nemde?
Megismerjük, milyen stabil az önismereted, milyen rejtett tartalékokkal és képességekkel bírsz, helyesen kommunikálsz-e, képes vagy-e valóban kiállni magadért.

És mi az, amit velem
biztosan nem fogsz csinálni?

Halogatni, kifogásokat gyártani, mellébeszélni, elkeseredni idő előtt és ujjal mutogatni  másokra! (Na jó, az utóbbit talán, de csak ha én is egyetértek vele!) 

TUDTAD…?

Tudtad, hogy nagyon sok kultúrában és ősi vallásban visszatérő motívum az illúzió és a káprázat? A hindu vallás szerint ezek Maya fátylai, mely szemünk előtt lebeg folyton folyvást,  és torzítják a valóságunk befogadását. Másként látjuk a világot, és benne önmagunkat is akár. A mi dolgunk, hogy fellebentsük a fátylat! Kissé bulvárosan hangzik, de itt valódi tettenérésről és leleplezésről van szó!

Azért tanultam és képeztem magam, hogy segíthessek Neked lerántani a lepleket. Sajnos az a tapasztalat, hogy ezek a leplek már nem is csupán könnyeden nehezednek az arcunk elé, hanem valósággal beléjük is csavarodunk, gúzsba kötve önmagunkat.

ELSŐ LÉPÉSEK

Egyetemi hallgatóként voltam bolti eladó, kérdezőbiztos, aztán a PPKE Jog- és Államtudományi karán jogi végzettséget szerezve lettem joggyakornok, majd más területen több saját vállalkozást is felépítettem, melyeket ma is sikeresen működtetek. Mivel az emberi kapcsolatok alapköve a megfelelő kommunikáció, ezért kommunikációs tudásomat a METU-n mélyítettem el, itt szereztem televíziós műsorkészítő szakos diplomát. Napjainkban a megszerzett tudást és tapasztalatot szakmai cikkekben és különféle média megjelenésekben hasznosítom. 

A cégvezetés során szerzett gyakorlati tapasztalataimat gazdasági tanulmányokkal is tarkítottam, hogy minél kompetensebb lehessek.

Mindezek birtokában – és látva azt, hogy sok embernek csak egy-egy „fátyol” fellebbentése kellene ahhoz, hogy az élete más irányt vegyen –, úgy éreztem, hogy meg kell tanulnom a módszertant ahhoz, hogy a megszerzett tudást és tapasztalatot át tudjam adni másoknak is. Jelenleg a Vista Verde coach- és mediátor képzését, valamint a CoachAkadémia business coach oktatási modulját elvégezve állok az Önök rendelkezésére, bízva abban, hogy meg tudom mutatni, és át tudom adni – manapság divatos kifejezéssel élve – a „siker képletét.” Bár abszolút igazságok nincsenek, de én hiszek abban, hogy az örömhöz néha a részigazság megtalálása is elegendő tud lenni.

Minden felnőtt volt egyszer gyermek, és minden tanár egykoron diák volt. Nem hiszek abban, hogy van teljesen kész ember, teljes ismerettel rendelkező szakember, így a kezdetektől egészen a mai napig képzem magam. Ők azok, akikre felnézhetek, segítenek nekem és hisznek bennem:

  • Ábri Judit von Bartheld MCC  ◦  Hegedűs Dóra PCC  ◦  Hevesi Mónika vállalati kommunikációs szakértő, coach, tréner  ◦  dr. Juhász Éva mediátor  ◦  Kis-Tamás Loránd, pszichológus, tréner coach  ◦  Kovács Zoltán coach, mediátor, tréner  ◦  Kurucz Balázs PCC  ◦  Madai Kriszta MCC  ◦  Soós Judit MCC  ◦  Van der Meer Gabriella MCC  ◦  Veress Paula LTC  ◦  Zelinka Ildikó sportcoach

Rólam mondták

ImageImageImage
Balázst jó szívvel ajánlom mindenkinek, de legfőképp a hozzám hasonló, magukról nehezen beszélő, zárkózottabb személyek részére. Kedves megjelenésének és a barátságos hangulatú beszélgetéseknek köszönhetően egyre inkább feloldódtam és egyre több mindent mondtam ki, egyre nagyobb felismeréseket tettem.
Anikó
Controller
Számomra nagy segítséget nyújtott az általam mondottak összefoglalása. Elképesztő, egyben tanulságos, és fejlesztő hatással bírt, hogy visszahallottam azt, amit én saját magamról mondtam. Az egyéb gyakorlati eszközök is, egy-egy ráébredéssel, mind pozitív irányba, előre vitték a tanulásomat.
Andrea
HR munkatárs
Ami nagy segítséget jelentett, hogy jobban megismertem magam, a működésemet, és ezáltal nagyobb figyelmet szenteltem, szentelek annak, hogy tudatosítsam, mit, miért csinálok. Arra is időt szánok, hogy megfigyeljem azt is, mi lehet az, amivel fejlődést tudnék elérni.
Zoltán
Fejlesztő
Image module
Image module
Image module

Készen állsz? Akkor fátylakat le!
Miről szól az első találkozásunk?

Ez a 30 perc egy személyes vagy akár online találkozót takar és teljességgel költségmentes. Nincs tulajdonképpen veszteni valód!

Pricing list
Feltérképezzük, hol tartasz, és elmondod, hova szeretnél eljutni.
Pricing list
Megmutatom, milyen módszertani eszközöket használhatunk, hogy elérjük a legjobb eredményeket.
Pricing list
Kiderítjük, hogy ezek alapján értékes lehet-e a közös munka.
Pricing list
Megállapodunk abban, hogy milyen keretek között és szabályok mentén dolgozunk majd.
Image module

Jelentkezz az első, ingyenes online konzultációdra!

Aktualitásokért: